دسته دختران
فیلم سینمایی دسته دختران به کارگرانی منیر قیدی، یکی از فیلمهایی است که به عنوان اثر منتخب توانسته است به جمع ۲۲ فیلم راه یافته برای نمایش و اکران جشنواره فجر برسد.
«دسته دختران» یک فیلم سینمایی در ژانر حماسه و دفاع مقدس با بازی نیکی کریمی، پانتهآ پناهی ها، فرشته حسینی، هدی زین العابدین و مهدی حسینی نیا است که محصول مشترک بنیاد فارابی و سازمان سینمایی سوره از حوزه هنری انقلاب اسلامی است.
بدون قرار قبلی
بهروز شعیبی حضور در چهلمین جشنواره فیلم فجر را با فیلم سینمایی «بدون قرار قبلی» تجربه میکند.
این فیلم که صابر ابر و مصطفی زمانی از بازیگران اصلی آن هستند، در ژانر اجتماعی و خانوادگی تولید شده است.
لایههای دروغ
«لایههای دروغ» که یک فیلم اکشن و محصول مشترک ایران و فئلاند است و کارگردان آن رامین سهراب، یک ایرانی الاصل فئلاندی است.
داستان فیلم درباره یک آتش نشان سابق است که بعد از ده سال به ایران بر میگردد تا از دشمن خود انتقام بگیرد.
مرد بازنده
محمدحسین مهدویان که در ماههای گذشته، «زخم کاری» را با جواد عزتی و رعنا آزادی تجربه کرده است، دوباره با همین افراد در فیلم سینمایی «مرد بازنده» برای حضور در جشنواره چهلم فیلم فجر آمده است.
درباره داستان «مرد بازنده» هنوز اطلاعاتی در دسترس نیست و حتی ژانر آن هم مشخص نیست.
صورت فلکی
فیلم سینمایی «صورت فلکی» به کارگردانی حسین دارابی و بازی بهروز شعیبی و مریلا زارعی توانسته است مجوز اکران در چهلمین جشنواره فجر را دریافت کند.
تاکنون اطلاعاتی درباره داستان این فیلم سینمایی منتشر نشده است.
نگهبان شب
رضا میرکریمی، کارگردان فیلم سینمایی «قصر شیرین» حضور در چهلمین جشنواره فیلم فجر را با «نگهبان شب» رقم زده است که قرار است این فیلم در بخش مسابقه این جشنواره به نمایش در بیاید؛ محسن کیایی و ویشکا آسایش از بازیگران این فیلم سینمایی هستند.
درباره داستان این فیلم سینمایی اطلاعاتی منتشر نشده است.
خائن کشی
مسعود کیمیایی، کارگردان «خون شد» در جشنواره سی و هشتم، با فیلم سینمایی «خائن کشی» در چهلمین جشنواره فیلم فجر حضور دارد.
امیر آقایی، مهران مدیری، سارا بهرامی، پانته آ بهرام، پولاد کیمیایی، حمیدرضا آذرنگ، فرهاد آئیش، سام درخشانی، امیررضا دلاوری، الهام حمیدی، اندیشه فولادوند، نرگس محمدی، نسیم ادبی، فریبا نادری و رضا یزدانی تعدادی از بازیگران این فیلم سینمایی هستند.
«خائن کشی» قسمتی از زندگی یک سارق و کلاهبردار است و گریزی به ماجرای ملی شدن صنعت نفت دارد.
شادروان
«شادروان» اسم فیلم حسین نمازی در چهلمین دوره جشنواره فجر است که سینا مهراد، گلاره عباسی، نازنین بیاتی، بهرنگ علوی و رویا تیموریان در آن ایفای نقش میکنند.
داستان این فیلم سینمایی روایتی شیرین از یک ملودرام اجتماعی در بستر خانوادهای حاشیهنشین است و با همکاری بنیاد سینمایی فارابی تهیه و تولید شده است.
ملاقات خصوصی
دیگر فیلم راه یافته به بخش اکران و مسابقه چهلمین جشنواره فیلم فجر «ملاقات خصوصی» بود که امید شمس آن را کارگردانی کرده است و پریناز ایزدیار، هوتن شکیبا و ریما رامین فر در آن بازی میکنند.
بی مادر
دیگر فیلم سینمایی که مجوز حضور در جشنواره فجر امسال را کسب کرد، فیلم سینمایی «بی مادر» به کارگردانی سید مرتضی فاطمی است؛ امیر آقایی، پژمان جمشیدی، علی اوجی و میترا حجار در این فیلم سینمایی نقش آفرینی میکنند.
تاکنون هیچ داستانی از خلاصه این فیلم سینمایی منتشر نشده است.
برف آخر
فیلم سینمایی «برف آخر» ساخته امیرحسین عسگری به روزمرگیهای یک دامپزشک میپردازد.
امین حیایی، لادن مستوفی و مجید صالحی بازیگران این فیلم سینمایی هستند.
«برف آخر» هم در کنار سایر فیلمهای سینمایی توانست به بخش مسابقات چهلمین جشنواره فیلم فجر راه پیدا کند.
شهرک
علی حضرتی، تهیه کننده فیلمهای «نیمرخ ها» و «خداحافظی طولانی» هم در جشنواره چهلم فیلم فجر با کارگردانی فیلم سینمایی «شهرک» با بازی ساعد سهیلی و مهتاب ثروتی توانست به بخش مسابقات راه پیدا کند.
اطلاعاتی از داستان این فیلم سینمایی در دسترس نیست.
۲۸۸۸
فیلم سینمایی «۲۸۸۸» به کارگردانی کیوان علیمحمدی و علی اکبر حیدری روایتی متفاوت از روزهای جنگ تحمیلی را روایت میکند و در آن اسامی شهدای شاخص جنگ تحمیلی آورده میشود.
در این فیلم حمید رضا پگاه بازیگر نقش بیژن عاصم، افسرکنترل شکاری شیرازی که در دوران ۸ ساله دفاع مقدس نقش بسزایی در نبردهای هوایی ایفا کرده را بازی میکند؛ حامد کمیلی نیز نقش عباس دوران خلبان پرآوازه شیرازی که نام او با حماسه حمله به بغداد و برهم زدن سناریو صدام در برگزاری کنفرانس عدم تعهدها گره خورده را بازی میکند و سعید چنگیزیان نیز عهدهدار نقش منصور کاظمیان خلبان کابین عقب شهید عباس دوران است که در حمله به بغداد در نهایت به مدت ۱۰ سال اسیر بعثیها شد.
بی رویا
«بی رویا» به کارگردانی آرین وزیر دفتری و بازی صابر ابر، طناز طباطبایی و شادی کرم رودی قصهای از هویت را روایت میکند و محوریت کلی داستان آن، مواجهه رویا با دختری بینام و نشان، آغاز اتفاقاتی عجیب در زندگی رویا و بابک است.
بیرو
فیلم سینمایی «بیرو» به کارگردانی مرتضی علی عباس میرزایی زندگی علیرضا بیرانوند، دروازه بان تیم ملی فوتبال کشورمان را روایت میکند.
درب
فیلم سینمایی «درب» ساخته سید هادی محقق روایتگر مامور اداره برقی است که قرار است برق خانهایی تک و دور افتاده را وصل کند.
هادی محقق، محمد اقبالی، عبدالله نوری، امیرعباس اسکندری، حمدالله عزیزی، ماهتاب عزیزی، طلوع خانجهان بازی، امیر مهدی نوری، یاور تخشا، عیسی خیبرمنش، محمد علوی، گلی جان فتحی، روحالله برزگر، مهدی بهشتی پور، مریم بهشتی پور، حسین اسکندری و محمد واصلی از بازیگران این فیلم سینمایی هستند.
ضد
امیرعباس ربیعی، کارگردان فیلم سینمایی «ضد» درامی سیاسی را در ابتدای انقلاب اسلامی به تصویر میکشد.
این فیلم سینمایی جدیدترین تولید حوزه هنری است که مهدی نصرتی، لیلا زارع، لیندا کیانی، نادر سلیمانی، مهشید جوادی، روزبه رئوفی، مجید پتکی، عماد درویشی، شیرین آقاکاشی و جواد خانی در آن ایفای نقش میکنند.
علفزار
«علفزار» به کارگردانی کاظم دانشی و بازی پژمان جمشیدی و سارا بهرامی، داستان یکی از پروندههای قضایی چند سال اخیر است که همه داستان آن در یک دادگاه میگذرد.
ماهان
فیلم سینمایی «ماهان» به کارگردانی علی شاه حاتمی و بازی همایون ارشادی، رامین ناصرنصیر، امیررضا نظری، نگار جوکار و وحید رحیمیان از دیگر فیلمهایی بود که توانست به بخش سودای سیمرغ جشنواره چهلم فیلم فجر راه پیدا کند.
«ماهان» روایت زندگی یک بازیگر تئاتر است که پس از مدتها میتواند نقش اصلی یک نمایش را روی صحنه ایفا کند، اما بیماری سرطان مسیر زندگی او را دستخوش تغییرات جدی میکند.
موقعیت مهدی
«موقعیت مهدی» فیلمی با کارگردانی هادی حجازی فر است که بخشی از زندگی شهید مهدی باکری را روایت میکند؛ نسخه تلویزیونی این فیلم سینمایی در قالب یک سریال ۷ قسمتی در حال تولید است.
نمور
فیلم سینمایی «نمور» به کارگردانی داوود بیدل یک ملودرام اجتماعی را روایت میکند.
محمدرضا علیمردانی، سمیرا حسن پور، نسیم ادبی، پریسا شاهولیان، محمدرضا عباسی، سید بنیامین شهیدزاده بازیگران این فیلم سینمایی هستند.
شب طلایی
فیلم سینمایی شب طلایی به کارگردانی یوسف حاتمی کیا، تنها فیلم سینمایی حاضر در چهلمین جشنواره فیلم فجر است که هیچ اطلاعاتی از آن وجود ندارد.